“Woonstart Katwijk” in Makelaarspraet #06

n de nieuwste aflevering van de podcast “Makelaarspraet”, die nu online staat, gaan Pieter Kuijt en Ronald Kooitje van Kooitje Makelaarsdiensten in gesprek met Gerard Mostert, wethouder in de gemeente Katwijk, Eric Haasnoot, hypotheekadviseur bij de Rabobank en Caroline Gieskes, kandidaat-notaris bij Verhees Notarissen over o.a. het grote starters event dat zij binnenkort gezamenlijk organiseren.

“Woonstart Katwijk” in Makelaarspraet #06

In de nieuwste aflevering van de podcast “Makelaarspraet”, die nu online staat, gaan Pieter Kuijt en Ronald Kooitje van Kooitje Makelaarsdiensten in gesprek met Gerard Mostert, wethouder in de gemeente Katwijk, Eric Haasnoot, hypotheekadviseur bij de Rabobank en Caroline Gieskes, kandidaat-notaris bij Verhees Notarissen over o.a. het grote starters event dat zij binnenkort gezamenlijk organiseren. 

Op woensdagavond 22 mei aanstaande vanaf 18:30 uur is er “Woonstart Katwijk” in gebouw "1231" (het voormalige "Huis te Britten”) aan de Noordduinseweg 15 in Katwijk. Tijdens deze informatieve avond start er elk heel uur een interactieve talkshow waarin presentator Krijn Schuitemaker in gesprek gaat met een “starters-stel” die hun ervaringen vertellen en persoonlijke tips delen; en de initiatiefnemers. Ook is er een informatiemarkt waar gemeente, makelaar, notaris en bank zich presenteren en de (be)zoekers informeren.

Op dit evenement komen verschillende onderwerpen voorbij, denk aan: hoe kan een starter het beste een woning zoeken, hoe werkt een financiering, waarom wel of niet verduurzamen en waar moet een starter aan denken als ze gaat samenwonen. Aanmelden kan via de website www.woonstartkatwijk.nl.

Natuurlijk is er in deze podcast ook aandacht voor de terugkerende rubrieken: Nieuws uit de Markt, Woningmarkt cijfers, Wat ons opviel op Funda en Uit Onderzoek Blijkt.

Alle afleveringen van “Makelaarspraet” zijn te beluisteren op de website www.makelaarspraet.nl, de social mediakanalen van Kooitje Makelaarsdiensten en het podcastkanaal “Makelaarspraet” op Spotify.

x

Waarde van uw woning weten?

Langs deze weg geven wij u graag een indicatie!