Kooitje?

‘Kooitje’, een bijzondere naam voor een makelaarskantoor? Nee hoor! Het is – niet meer en niet minder – de achternaam van Ronald. In 2006 ging hij van start. En met succes. Want, inmiddels bestaat het kantoor al meer dan 17 jaar en werken we met een professioneel en enthousiast team van woningspecialisten.

Sinds 2006 is ons makelaarskantoor gevestigd in Katwijk (ZH), gestart aan de Groote Steeg 1A in Katwijk a/d Rijn en tegenwoordig zijn wij gevestigd aan de Ambachtsweg 5 in Katwijk (ZH). Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken aanpak. Ons werkgebied is gefocust op de huizenmarkt van Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg en de directe omgeving. Door die focus en het feit dat we wonen in ons werkgebied weten we als geen ander wat er speelt en wat er staat te gebeuren op de woningmarkt.

Daarnaast zijn we lid van VBO, een professionele makelaarsvereniging, gebruiken we de slimste software van Kolibri en lopen we met de inzet van ‘Woondossier’ voorop in het maximaal toepassen van beschikbare techniek. Al die kennis, vakmanschap én jarenlange ervaring nemen wij voor u mee en dit geeft u de juiste voorsprong indien u ons als uw Makelaar inschakelt.  

Eerst even kennismaken?