WOZ-waarde

Huis- en andere vastgoedeigenaren hebben belang bij een nauwkeurige WOZ-waarde. Op basis daarvan wordt immers berekend hoeveel (lokale) belasting zij betalen. De WOZ-waarde is in veel gevallen echter niet juist vastgesteld. Dat kan al snel honderden euro’s per jaar kosten!

In meer dan 85% van de gevallen wisten we voor onze klanten de WOZ-waarde te verlagen. Heeft u ook twijfels over de laatste beschikking? Maak dan gebruik van onderstaande link en vraag een WOZ-bezwaar aan zodat wij deze op juistheid kunnen beoordelen.

Een WOZ-bezwaarprocedure voor een eigen woning is geheel GRATIS. Voor bedrijfspanden en overige objecten geldt: no cure, no pay. Wordt de WOZ-waarde naar beneden bijgesteld, dan betaalt u 25% (excl. BTW) van het behaalde lokale belastingvoordeel.

Direct uw WOZ-waarde door ons op juistheid laten beoordelen? Klik dan op de deze link en meld uw object online aan. Of stuur een kopie van uw aanslagbiljet per email aan ons toe. Een taxateur van WOZ Consultants neemt dan per e-mail of telefonisch contact met u op!