Ons Netwerk

Ieder zijn vak. We werken dan ook graag samen met deze deskundige specialisten:

KRV Bedrijfshuisvesting

KRV Bedrijfshuisvesting

Integriteit, deskundigheid en kwaliteit

KRV Bedrijfshuisvesting is gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed en actief in ons werkgebied, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg en omgeving. KRV Bedrijfshuisvesting bemiddelt bij verkoop en verhuur van kantoren, winkels en overige bedrijfsruimten. Ook verzorgen zij bedrijfstaxaties die aan de strengste eisen voldoen. In onze dienstverlening staat integriteit, deskundigheid en kwaliteit centraal.


Regionaal Woningontruiming

Regionaal Woningontruiming

Kooitje Makelaarsdiensten werkt samen met Woningontruiming Regionaal. Als het gaat om professionele en deskundige ontruiming van een woning bevelen wij Woningontruiming Regionaal van harte aan. Carry van Swieten (Regiomanager / Oprichter) heeft jaren lange ervaring in deze specifieke branche en komt met passende oplossingen, heldere afspraken en duidelijke tarieven. Kortom: het ontruimen van een woning volledig ontzorgd!


Zien24

Zien24

Zien24 is de partij waar wij mee samenwerken als het gaat om de perfectie presentatie van uw woning! ‘De woningmarkt verandert en een groot deel van de verkoop speelt zich af op internet. Bij de verkoop van woningen wordt de rol van (digitale) presentatie steeds belangrijker. Het gaat daarbij om visualisatie van de woning, de uitstraling van het makelaars kantoor en de vindbaarheid op internet.


Sloos Calculatie

Sloos calculatie

Sloos Calculatie geeft advies en berekent (globaal) wat de kosten zullen / kunnen zijn van nieuwbouw, verbouwing of aanbouw van uw (toekomstige) woning. Als u dat wilt, verzorgt Sloos ook graag de volledige bouwbegeleiding.   

Voor vragen kunt u terecht bij Peter Sloos op 06-11348998 of psloos@slooscalculatie.nl of kijk op www.slooscalculatie.nl


 

HomeforLife; Woninghuur- & verhuurbemiddeling 

Home for life

HomeforLife bemiddelt tussen huurder en verhuurder in de Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek. Het huurdersbestand is van alle leeftijden en varieert van studenten en expats tot stellen en alleenstaanden. Bent u op zoek naar een woning of wilt u uw woning/beleggingspand met een gerust hart verhuren? Neem dan contact op met Ans van Delft op 06-24749945 of info@homeforlife.nl of kijk op www.homeforlife.nl.


 

Perfectkeur; Het oog van de meester 

Perfectkeur Logo

Perfectkeur is een onafhankelijk en zelfstandig bouwtechnisch adviesbureau. Gecertificeerd & Betrouwbaar. Specialist op het gebied van woning- en gebouwinspectie. Via Perfectkeur kunt u diverse keuringen aanvragen. Niet zeker weten welke (woning) keuring nodig is of advies nodig? Wij staan u graag bij met ons advies zodat u de juiste keuring aanvraagd! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of kijk eens op www.perfectkeur.nl  


WOZ Consultants verlaagd gratis uw WOZ-waarde!

WOZ Consultants

  • Landelijke dekking
  • Gratis bezwaar inclusief WOZ-taxatierapport
  • Gemiddelde besparing is €257,- per jaar

Wilt u ook minder OZB betalen? Door een te hoge WOZ waarde betaalt u te veel onroerendezaakbelasting. Laat ons namens u bezwaar aantekenen tegen de WOZ waarde. Wij zorgen dat een goed gemotiveerd bezwaarschrift inclusief WOZ-taxatierapport naar de gemeente wordt verzonden. Hierdoor heeft u meer kans op een verlaging van de WOZ waarde.

Kosteloos uw WOZ waarde verlagen? Verlaagt de gemeente de WOZ waarde, dan kent zij ook een proceskostenvergoeding toe. Dit dekt onze kosten. Lukt het ons niet om de WOZ waarde te verlagen, dan zijn deze kosten voor onze rekening. U kunt er dus alleen maar financieel op vooruit gaan! 

Om uw WOZ-waarde op juistheid te controleren kunt u het formulier op onze website invullen.

Start WOZ-beoordeling 

Wilt u liever telefonisch uw woning en/of pand aanmelden voor de WOZ-beoordeling? Bel dan gratis: 0800-8014. 


BouAd Adviesgroep 

BouAd Adviesgroep

Je hebt vast de nieuwsberichten wel gehoord de afgelopen tijd. We moeten van het gas af met onze woningen. Maar hoe doen we dat? Hoe maak je je woning klaar voor deze gasloze toekomst? Wij kunnen je helderheid bieden met de BouAd energiescan.

Wat is een energiescan?

Met de Energiescan bekijken wij hoe de bestaande situatie van de woning op energetisch- en installatietechnisch gebied presteert. We stellen de huidige situatie vast en verwerken dit in een overzichtelijk en persoonlijk rapport. In dit rapport geven wij inzicht in de mogelijke verbeteringen aan uw woning, uitgedrukt in:

  • investeringskosten
  • besparing per jaar
  • terugverdientijden
  • rendement
  • mogelijk nieuw energielabel

De Energiescan is leveranciersonafhankelijk en wordt uitgevoerd waar jij als woningeigenaar bij bent. Tijdens de scan wordt de situatie doorgenomen en kunnen we al diverse tips geven en vragen beantwoorden. Achteraf ontvang je een persoonlijk energiebespaarrapport dat helpt keuzes te maken om de woning naar een beter energielabel te brengen en te besparen op je energierekening.

Benieuwd hoe je je woning energiezuiniger kunt maken en de maandelijkse energielasten naar beneden kunt brengen? BouAd helpt je graag verder door een energiescan van je woning te maken.

Woon je in Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg? Dan betaal je € 250 en wordt de volledige scan door de gemeente Katwijk gesubsidieerd, waardoor de energiescan gratis is. Als je na de scan een verbetermaatregel toepast, ontvang je van de gemeente nog eens € 250. Zo wordt energie besparen nog leuker!

Benieuwd wat je van het energiebespaarrapport kan verwachten? Bekijk dan hier een voorbeeldrapportage.

Aanmelden voor deze energiescan en snel beginnen met energie besparen kan gemakkelijk door te klikken op https://www.bouad.nl/energiescans .


Betaalbare duurzaamheid, daar gaan wij voor!

Bezig met een koophuis en hypotheek? Of aan het klussen en verbouwen? Dit is het moment om te kijken welke maatregelen u kunt nemen en wat energiebeparing u financieel kan opleveren. Lees hier meer over de besparingen. 

Naast dat het verduurzamen van uw woning geld op kan leveren zijn we inmiddels er allemaal van bewust dat het groener moet en we moeten zorgen voor minder CO2 uitstoot. Maar er zijn meer redenen om ervoor te kiezen nu maatregelen te nemen in en om uw woning. Lees hier meer 

Kooitje Makelaarsdiensten biedt u een gratis energieadvies op maat en doet dit in samenwerking met professionele energieadviseurs van Green for You.         

 Gratis Energie Advies? Klik op: Green for you