Wie zijn wij?

Bekijk nu onze bedrijfsvideo!

 

Ons team van Kooitje Makelaarsdiensten staat klaar voor uw verhaal, uw situatie en uw woonwens!

We willen u graag persoonlijk leren kennen, wat drijft u, wat zijn uw behoeftes en misschien laten wij mogelijkheden zien waar u zelf nog niet aan had gedacht! Wij willen u een dienstverlening bieden die bij u past en waar u echt wat aan heeft!

Drie zelfstandige makelaars die voor ú net dat stapje extra doen! Een duidelijk en eerlijk verhaal en transparante prijzen altijd inclusief BTW, zo weet ú precies waar u aan toe bent!

U bent van harte welkom, wij helpen u graag verder!

Ronald Kooitje: Makelaar / Taxateur. Ronald is vanaf 1999 actief in de makelaardij en sinds 2006 eigenaar van Kooitje Makelaarsdiensten. (RMT, lid VBO makelaar, SCVM gecertificeerd)“Bij ons krijgt u géén korting, maar juist iets extra’s”.

Miranda Speelman-van der Vlugt: Makelaar / Taxateur. Miranda is sinds het jaar 2000 actief in de makelaardij en vanaf 2011 als zelfstandig ondernemer verbonden aan Kooitje Makelaarsdiensten. (RMT, lid VBO Makelaar, SCVM gecertificeerd)“Een goed begin is het halve werk. Professionele kennis hierbij is wel een vereiste”.

Kees Guijt: Makelaar / Taxateur. Kees is sinds 2005 actief in de makelaardij en sinds 2014 als zelfstandig ondernemer verbonden aan Kooitje Makelaarsdiensten. (RMT, lid VBO Makelaar)“Een woning is uw kostbaarste bezit. Laat u dan ook professioneel begeleiden bij de verkoop”.

Berber Verdoes-van der Geest: Binnendienst medewerker / RMT. Eind 2014 is Berber het team komen versterken op administratief gebied. Onlangs heeft zij de opleiding Makelaar/Taxateur bij het VBO afgerond. “Uw woning en ú als klant centraal stellen”.

Kitty Rodenburg: Binnendienst medewerker. Sinds mei 2016 ondersteunt Kitty twee dagen per week het team. Met haar jarenlange ervaring in de makelaardij en enthousiaste instelling is zij een aanwinst in ons team.

Ons kantoor is sinds 2008 gevestigd aan de Groote Steeg 1A in Katwijk ZH, boven het kantoor van ‘Otto Advies BV’ voor al uw financiële dienstverlening. Door onze nauwe samenwerkingen met ‘Sloos Calculatie’ voor (ver)bouwadvies, ‘Home for Life’  voor verhuurbemiddeling hebben wij een groot netwerk… en dat alles onder één dak!

Onze diensten:

Daarnaast lid van 'VBO Makelaar', ingeschreven in het 'SCVM Register voor Makelaars en Taxateurs', het NRVT register voor taxateurs en erkend NWWI taxateurs.
Op de dienstverlening van VBO Makelaar Kooitje Makelaarsdiensten zijn de 'Algemene Consumentenvoorwaarden van VBO Makelaar' van toepassing.

 Team Kooitjemakelaarsdiensten

 

X

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van mijn huis

BEREKEN