Ons netwerk

Sloos calculatie

Sloos Calculaties; Bespaar tijd en geld en besteed uw calculaties en offertes uit
Sloos Calculatie is sinds februari 2015 gevestigd in het kantoor van Kooitje Makelaarsdiensten. Door deze nauwe samenwerkingen kunnen wij u een totaalplaatje bieden.  Peter Sloos kan u advies geven en (globaal) berekenen wat de kosten zijn van bijvoorbeeld een verbouwing of een aanbouw van uw (toekomstige) woning. Daarnaast kan hij ook de bouwbegeleiding van u overnemen.
Voor vragen kunt u terecht bij Peter Sloos op 06-11348998 of psloos@slooscalculatie.nl of kijk op www.slooscalculatie.nl.

Roomservice Styling

Roomservice Styling; Haal meer winst uit uw huis!
Roomservice Styling kan u helpen bij de presentatie en fotografie van uw woning. De frisse blik en snelle aanpak van de stylist en professionaliteit van de fotograaf zorgen voor een goede presentatie van uw woning die een brede doelgroep aanspreekt.
Voor u geeft een rode muur extra sfeer in de kamer, voor een koper kan dit de ruimte kleiner doen lijken. Het zijn juist die kleine dingen waar we zelf zo aan gewend zijn waarover potentiële kopers kunnen vallen. Roomservice kijkt door de bril van de koper waardoor kleine ingrepen leiden tot een frisse indruk en een ruimtelijk gevoel. Door zoveel mogelijk gebruik te maken van uw eigen meubilair en accessoires én door slim te shoppen, krijgt uw huis de juiste uitstraling voor een zo laag mogelijk budget.
Voor vragen kunt u terecht bij Lonia Kassi-van Vliet op 06-48935760 of info@roomservicestyling.nl of kijk even op www.roomservicestyling.nl.

Home for life

HomeforLife; Woninghuur- & verhuurbemiddeling
HomeforLife bemiddeld tussen huurder en verhuurder in het werkgebied Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek. Ons klantenbestand is variërend van studenten, alleenstaanden, stellen jong en oud en expats.
Bent u op zoek naar een woning of wilt u juist een woning verhuren! Neem dan contact op met Ans van Delft op 06-24749945 of info@homeforlife.nl of kijk op www.homeforlife.nl.

Perfectkeur

Perfectkeur; Het oog van de meester
Perfectkeur is een onafhankelijk en zelfstandig, bouwtechnisch adviesbureau. Zij opereren landelijk en zijn specialist op het gebied van woning- en gebouwinspectie. Via ons KeurLoket KRV kunt u diverse keuringen aanvragen. Via ons aanvraagformulier wordt er contact met u opgenomen door Perfectkeur voor het maken van een afspraak.
Voor meer informatie kunt u terecht op onze KeurLoket KRV pagina!


 

X

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van mijn huis

BEREKEN