Ons netwerk

Ieder zijn vak. We werken dan ook graag samen met deze deskundige specialisten:

Sloos calculatie

Sloos Calculaties

Sloos Calculaties geeft advies en berekent (globaal) wat de kosten zullen zijn van nieuwbouw, verbouwing of aanbouw van uw (toekomstige) woning. Als u dat wilt, verzorgt Sloos ook graag de volledige bouwbegeleiding.   


Voor vragen kunt u terecht bij Peter Sloos op 06-11348998 of psloos@slooscalculatie.nl of kijk op www.slooscalculatie.nl.

Home for life

HomeforLife; Woninghuur- & verhuurbemiddeling
HomeforLife bemiddelt tussen huurder en verhuurder in de Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek. Het huurdersbestand is van alle leeftijden en varieert van studenten en expats tot stellen en alleenstaanden. Bent u op zoek naar een woning of wilt u uw woning/beleggingspand met een gerust hart verhuren? Neem dan contact op met Ans van Delft op 06-24749945 of info@homeforlife.nl of kijk op www.homeforlife.nl.

Perfectkeur

Perfectkeur; Het oog van de meester

Perfectkeur is een onafhankelijk en zelfstandig bouwtechnisch adviesbureau. Specialist op het gebied van woning- en gebouwinspectie. Via KeurLoket KRV kunt u diverse keuringen aanvragen. Vul het aanvraagformulier in en Perfectkeur neemt contact op om een afspraak te maken.

 
Voor meer informatie kunt u terecht op onze KeurLoket KRV pagina!