WOZ-waarde

Rond deze tijd ontvangt u hem weer: de aanslag gemeentelijke belastingen met daarop vermeld de WOZ-waarde van uw woning. Op basis van deze WOZ-waarde betaalt u diverse belastingen, zoals de onroerende zaak-, inkomsten-, erf- en waterschapsbelasting.

De WOZ-waarde is in veel gevallen te hoog vastgesteld. Door een te hoge WOZ-waarde betaalt u al snel honderden euro’s per jaar te veel aan belasting!

In meer dan 85% van de gevallen is het ons ook gelukt om de WOZ-waarde met succes te verlagen. Besparingen van enkele honderden euro's per jaar voor particulieren of duizenden euro's per jaar voor ondernemers worden dagelijks gerealiseerd. Door het geringe aantal verkopen en de dalende woningmarkt is het voor gemeenten steeds lastiger om de WOZ-waarden juist vast te stellen. Ook voor commercieel vastgoed zijn het aantal transacties en beschikbare huurcijfers marginaal, waardoor de WOZ-waarde vaak te hoog wordt vastgesteld.

Heeft u ook bij de beschikking van 2017 twijfels over de vastgestelde WOZ-waarde? Maak dan gebruik van onderstaande link en vraag gratis WOZ-bezwaar aan zodat wij uw WOZ-waarde(n) opnieuw op juistheid kunnen beoordelen.

Een WOZ-bezwaarprocedure voor uw eigen woning is geheel GRATIS. Voor bedrijfspanden en overige objecten geldt het no cure, no pay principe. Dit houdt in dat u alleen 25% excl. BTW van het lokale behaalde belastingvoordeel betaalt als de WOZ-waarde naar beneden wordt bijgesteld.

Direct uw WOZ-waarde door ons op juistheid laten beoordelen? Klik dan op de deze link en meld uw object online aan. Of stuur een kopie van uw aanslagbiljet per email aan ons toe.

Een taxateur van WOZ Consultants neemt dan per e-mail of telefonisch contact met u op!

Kooitje WOZ

X

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van mijn huis

BEREKEN