Omschrijving

Te Koop! *** Secretaris Varkevisserstraat 335, 2225 LD te Katwijk ZH ***

Zoekt u mogelijkheden om te beleggen of zelf te ondernemen? Dan is dit uw kans!

Dit karakteristieke jaren ‘30, vrijstaande woon/winkel pand (ca. 225 m² / 815 m³) met diepe achtertuin (perceel 285 m²) is gelegen aan de Secretaris Varkevisserstraat 335. Het object heeft een horeca vergunning en is geschikt voor diverse doeleinden. Te denken valt aan een combinatie van (geheel) wonen, werken of verhuur. De gemeente Katwijk is bereid mee te denken in bestemming wijziging naar detailhandel / wonen of geheel wonen. 

Kortom, met de juiste investering een ideaal woon/werk of beleggingsobject!

Interesse? Kom kijken en informeer naar uw mogelijkheden!            

Indeling: 

Begane grond: Winkelruimte, vrij van huur. Oppervlakte begane grond is ca. 135 m². Indeling: Entree, winkel/restaurant en toegang tot 2 toiletgroepen. De winkelpui is ca. 7,20 m breed. Toegang tot de keuken/magazijn. Via de keuken is er toegang tot de bijkeuken met Cv-opstelling. Van uit de bijkeuken is er ook een buitendeur naar de voorzijde. Dan is er toegang tot een praktijkruimte met aansluitend een kantoorruimte met een toiletgroep. Via de praktijkruimte geeft de schuifpui toegang tot de achtertuin. Vanuit het kantoor is de in de achtertuin gelegen sauna bereikbaar en is ook de achtertuin bereikbaar. Via een separate zij entree is er de opgang naar de woon verdiepingen. Tevens is hier de meterkast.  De winkel/restaurant en de praktijkruimte/kantoor zijn afzonderlijk bereikbaar en verhuurbaar. 

1e verdieping: 

Het woongedeelte op de 1e verdieping is ca. 62m² groot en verdeeld in de overloop/hal met toegang tot de badkamer, woonkamer, toilet, slaapkamer en keuken. De woonkamer is ca. 27m² groot en aan de voor kant gesitueerd met een mooi uitzicht over de Secretaris Varkevisserstraat. De slaapkamer is op de achterzijde gesitueerd en voorzien van een vaste kast. Vanuit de slaapkamer is er uitzicht op de diepe achtertuin. De badkamer is keurig, licht betegeld en voorzien van een bad/douche ruimte en een wastafel. De keuken is zeer netjes en voorzien van diverse inbouw apparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot het plat dak / dakterras (Zuiden) van maar liefst ca. 51m²!. Via een vaste trap is de achtertuin bereikbaar. 

2e verdieping: 

Via een trap is de 2e verdieping bereikbaar. De 2e verdieping is verdeeld in 2 ruimtes namelijk een grote 2e slaapkamer gesitueerd aan de voorzijde en een onverdeelde ruimte die met weinig moeite uitstekend dienst kan gaan doen als 3e slaapkamer. Door de hoge kapconstructie is er veel ruimte in de hoogte en is er ook voldoende praktische kastruimte beschikbaar.  

Tuin: 

De achtertuin is gesitueerd op zonnige Zuiden en is ca. 15 meter diep en 5,25 m breed. Fraai aangelegd met een vijver, via de achtertuin is de sauna bereikbaar en via een trap het platte dak / dakterras. Ook is via de schuifpui de praktijkruimte bereikbaar. Er kan achterom een brandgang gecreëerd worden naar de Randweg.  

Bijzonderheden: Bouwjaar: ca. 1935. Winkel / kantoorruimte: ca. 135 m². Woonoppervlakte: ca. 90 m². Perceeloppervlakte: 285 m². Inhoud: ca. 815 m³. Cv-installatie: Remeha Avanta HR combi 2016 t.b.v. woning. Eigen op en ingang naar het woongedeelte. Wonen en werken combineren. Aantal kamers (woongedeelte): 4. Aantal slaapkamers: 2/3. Isolatie: dubbelglas. Nabij het centrum van Katwijk aan Zee gelegen. Extra (verhuur) mogelijkheden door de aanwezig Horeca vergunning. De gemeente Katwijk wil mee denken in wijziging bestemming naar detailhandel / wonen of geheel wonen. 

Indicatie van een huuropbrengst in de huidige situatie:
Begane grond: ca. € 1.800,- per maand (€ 21.600,- per jaar). 
Verdieping: ca. € 1.350,- per maand (€ 16.200,- per jaar) . 

Vraagprijs: € 549.000,- KK. Oplevering: In overleg.

Kenmerken