Omschrijving

Duinreepstraat 133 te Katwijk

Als u in dit appartement woont heeft u eigenlijk permanent een vakantiegevoel.

Dit nieuwbouw 3-kamerappartement bevindt zich letterlijk in de duinen. In een schitterende omgeving op loopafstand van het strand. De woning beschikt over een eigen vaste parkeerplaats in de parkeergarage. 

De woning wordt opgeleverd conform verkoopinformatie en de nog te plaatsen keuken. De keuken zal 15 augustus geplaatst worden en vanaf 16 augustus is de woning te bezichtigen.

Indeling

Begane grond

Centrale entree van het appartementencomplex met een luxe afwerking. Vanuit de hal is er toegang tot de lift, het trappenhuis, de parkeergarage en ook de ingang naar de inpandige, extra fietsenberging. 

2e verdieping
Vanuit de lift komt u in een ruime hal van waaruit toegang is tot de verschillende woningen op deze verdieping. In de hal bevinden zich ook de meterkasten.

Entree van de woning met in de hal een separate toiletruimte. Vervolgens komt u bij de ouderslaapkamer. Deze mooie ruime kamer heeft openslaande deuren en een schitterend uitzicht over het duingebied. De ruime 2e slaapkamer bevindt zich direct naast de ouderslaapkamer. Tegenover de slaapkamers zijn de technische ruimte en badkamer gesitueerd. In de technische ruimte zijn de aansluitingen voor de wasmachine, wasdroger, het centraal ventilatiesysteem en een extra bekabelde internet/modem/experiabox aansluiting . De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, 2e toilet en een een wastafelmeubelcombinatie.

En dan de woonkamer! Deze heerlijke lichte ruimte is voorzien veel raampartijen waarbij er een optimale beleving is van schitterende omgeving. Vanuit de woonkamer is er toegang door de grote schuifpui naar het balkon/terras van ca. 13 m2. 

De woning is voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling waardoor er hele jaar een comfortabele constante temperatuur is. Alle ramen kunnen worden verduisterd doormiddel van sunscreens

Parkeren en berging
U heeft de beschikking over een eigen vaste parkeerplaats in de onderbouw van het complex. De parkeerplaatsen hebben een stroomaansluiting voor een elektrische auto. Tevens vindt u in de onderbouw een berging met elektra.

Woonoppervlakte: 99 m2 
Bijdrage VvE: € 140,- per maand voor de woning, de parkeerplaats en de fietsenberging
Ligging balkon: zuidoosten

Oplevering: De woning is op korte termijn beschikbaar

Kenmerken