Omschrijving

Hoorneslaan 2, 2221 CW Katwijk     

Op een mooie locatie vlakbij het strand en de duinen van Katwijk vindt u dit 4-kamer appartement. De woning bevindt zich op de 1e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex en heeft een zonnig balkon op het zuidwesten. 

Indeling

Begane grond
U komt het appartementencomplex binnen in een gezamenlijke entree. Hier bevinden zich de bergingen en de trapopgang naar 6 woningen.

1e verdieping
Entree van het appartement, ruime hal met toegang tot de woonkamer, de 3 slaapkamers, het toilet en de keuken. De woonkamer heeft, door de hoekligging, en een extra zijraam en een leuk zicht op de Hoorneslaan. Vanuit de woonkamer is het uitgebouwde balkon bereikbaar. 

De ouderslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en beschikt over een eigen wastafel en een inbouwkast. De 2e slaapkamer en de keuken bevinden zich tevens aan de achterzijde van de woning. De keuken is eenvoudig ingericht en beschikt over een balkon en toegang tot een kleine badkamer en een praktische inbouwkast. In de badkamer is een inloopdouche en een wastafel geplaatst. Aan de voorzijde van de woning vindt u de 3e slaapkamer met toegang tot het balkon.

De berging is ruim 10 m2 met aansluiting voor de wasmachine en de Cv-ketel.

Bijzonderheden

Bouwjaar: 1967
Woonoppervlakte: 65 m2
Cv installatie: Vaillant bouwjaar 2015
Isolatie: Volledig voorzien van dubbele beglazing
Bijdrage VvE: € 90,- per maand 

Oplevering: In overleg

Kenmerken