Beschrijving

*** Te Koop! Hoorneslaan 56, 2221 CV te Katwijk ZH ***

Starters opgelet! 

Dit zeer goed verzorgde top-appartement is instap klaar. Het heeft o.a. een nieuwe keuken, 3 goed formaat slaapkamers, 2 balkons (zonnig ZW of schaduwrijk NO) en een eigen berging in de beneden bouw.

Dit appartementen complex is gunstig gelegen, nabij groen / speelveldjes, winkelcentrum ‘Hoornesplein’ en is op loopafstand van strand, zee & duinen!  

Interesse? Maak een afspraak en kom kijken! Makelaar Ronald Kooitje kan u alles vertellen over dit appartement.

Indeling:

Gemeenschappelijk (afgesloten) entree met postvakken en een intercomsysteem. Nette trappenhal naar de verdiepingen en toegang tot de bergingen in de beneden bouw. 

Dit appartement is op de 3e (top) woonlaag gelegen, dus geen last van boven buren. Entree, ruime hal met meterkast (5 groepen/ALS), garderoberuimte en een modern, vrij-hangend toilet. Vanuit de hal is er toegang tot vrijwel alle overige ruimtes, namelijk 3 slaapkamers, de woonkamer en de keuken. De badkamer is via de keuken bereikbaar. Het gehele appartement is voorzien van een fraaie laminaatvloer. De woonkamer heeft strak gestuukte wanden in warme, moderne kleurstelling en heeft een groot raam met een elektrisch bedienbare zonwering. Vanuit de sfeervolle woonkamer is er toegang tot het zonnige balkon (ZW), op het balkon is ook zonwering aanwezig. Vanaf het balkon is de levendige Hoorneslaan goed te overzien.  

De woning beschikt aan de achterzijde over 2 goed formaat slaapkamers. De gesloten keuken is nieuw (2019), modern,  voorzien van plafond inbouwspots, diverse inbouwapparatuur en geeft toegang een klein balkon aan de achterzijde (NO). Vanuit de keuken is de badkamer en een bergkast met aansluitingen voor de wasmachine/wasdroger en Cv-installatie bereikbaar. De badkamer is zeer netjes betegeld en is voorzien van een radiator, een ruime instap-doucheruimte en een wastafelmeubel. De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 3.16m x 2.70m en heeft via een deur tot het balkon (ZW). 

De woning heeft een ruime eigen berging van ca. 9m² met elektra in de onderbouw. 

Bijzonderheden: 

Bouwjaar Complex: ca. 1965. Woonoppervlakte: ca. 65m². Inhoud: ca. 185m³. Balkons: totaal ca. 9m². Berging: ca. 9m². Energielabel: C (Definitief). Cv-installatie: AWB Bouwjaar 2000. Actieve VVE. VVE bijdrage: ca. € 70,- per maand. Geheel dubbel glas. 

Omgeving: 

Winkelcentrum ‘De Hoornes Passage’ met o.a. een mooie AH, Kruidvat, bakkers/slager en een Primera op loop/fiets afstand. Diverse voorzieningen als Cultureel centrum ‘Tripodia’, bibliotheek en een bushalte zijn nabij gelegen. Boulevard, strand & zee op loopafstand! Vrij parkeren rondom. 

Kortom alles nabij om prettig en comfortabel te wonen… 

Oplevering: kan snel (in 2020) of in overleg nader te overleggen. 
Vraagprijs: € 234.500,- KK

Kenmerken