Omschrijving

Piet Heinlaan 65, 2224 TG KATWIJK

Dit riante appartement in appartementencomplex ‘De Vijverhof’ heeft een woonoppervlakte van 110 m2 en een balkon op het zuidwesten gericht. Het complex is gelegen in een parkachtige omgeving wat recent opnieuw is ingericht. De woning is bereikbaar per lift en er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein van ‘De Vijverhof’

Indeling

Begane grond
Entree in een ruime hal met bellentableau en brievenbussen. De woningen zijn vanuit de hal is middels middels de lift of het trappenhuis bereikbaar. 

7e verdieping
Entree van het appartement, een kleine hal met garderobe ruimte en 2 inbouwkasten. De riante woonkamer is ruim 40 m2 en geeft toegang tot de keuken, het balkon en een kleine hal naar de overige vertrekken. De keuken is eenvoudig ingericht en enigszins gedateerd. Vanaf het balkon is er een schitterend weids uitzicht over het park met vijver en het verderop gelegen Ridderbos.

De slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde, de ouderslaapkamer heeft een oppervlakte van 19 m2, slaapkamer 2 is ruim 13 m2 groot. De badkamer is voorzien van een douchecabine,  wastafel en aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. Naast de badkamer bevindt zich een separaat toilet.

Bijzonderheden:

Verwarming: Middels blokverwarming en een elektrische boiler 
Aantal kamers: 3 (2 slaapkamers)
Isolatie: De woning is voorzien van enkele beglazing
Bijdrage VvE: € 174,- per maand
Bijdrage energiekosten aan VVE: € 135,- per maand

Oplevering: In overleg op korte termijn is mogelijk

Kenmerken