Omschrijving

Te Koop! ***  Peppelschans 10, 2352BE te Leiderdorp ***         

Dit ruime (ca. 76m²) 3-kamer appartement is ideaal gelegen op de 1e verdieping, bereikbaar via trap en lift, heeft een balkon op het zonnige zuiden, vrij uitzicht en een eigen berging in de beneden bouw. 

De grote woonkamer is gericht op het zuiden, er zijn 2 goed formaat slaapkamers aanwezig. De eenvoudige keuken is gesloten, gesitueerd aan de galerijkant, de badkamer en het toilet zijn wit betegeld, functioneel en er is voldoende berg- en leefruimte in het appartement aanwezig. 

Het complex aan de Peppelschans ligt op een centrale locatie, er voldoende parkeer gelegenheid en het is dichtbij winkelcentra ‘Winkelhof’ en ‘Santhorst’ gelegen. Er zijn diverse voorzieningen in de nabije omgeving als openbaar vervoer, scholen, sport- en recreatie voorzieningen. Het historische centrum van Leiden en Leiden CS zijn op 10 minuten fietsen. Verder een zeer gunstige ligging richting de uitvalswegen A4 / A44 naar Den Haag en Amsterdam. 

Indeling

Begane grond: de gemeenschappelijke entree met brievenbussen en intercomsysteem geeft toegang tot een ruime en lichte centrale hal met trappenhuis en liftinstallatie. Op de begane grond is er toegang naar de eigen (fietsen) berging. 

1e verdieping: via de gemeenschappelijke galerij bereikt u als eerste het appartement op nummer 10. Entree met hal, garderobe ruimte, meterkast en bergruimte. De gesloten keuken is eenvoudig, voorzien van enige apparatuur en is gesitueerd is aan de galerijkant. De woonkamer is lekker ruim, licht en voorzien van een laminaatvloer. Het balkon (ca. 9m²) is gesitueerd op het zonnige zuiden en heeft vrij uitzicht op groen. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig, beide zijn van goed formaat de grootse (ouder) slaapkamer is aan de balkon kant gelegen.  De badkamer is licht betegeld, functioneel, voorzien van een douche gelegenheid en een wastafel. Het toilet is separaat van de badkamer en voorzien van een fonteintje.  

Bijzonderheden: Bouwjaar: ca. 1970. Woonoppervlakte: ca. 76m². Inhoud: ca. 255m³. NEN 2580 meetcertificaat. Voorlopig Energielabel: E. Verwarming: blokverwarming. Warm water via een centrale voorziening. Aantal kamers: 3. Aantal slaapkamers: 2. Balkon (ca. 9m²) : zuid. Berging (ca. 9m²): begane grond. Lift: aanwezig. Isolatie: dubbelglas. Bijdrage VvE: € 148,68 appartement / € 16,71 berging per maand (01-01-2020). Voorschot verwarming: € 55,- per maand. Actief VVE beheer. Voldoende parkeergelegenheid en speelplaatsen. Centrale ligging. 

Kijk voor meer informatie als; Zon zone, 360 virtuele tour en een woning video op onze eigen website van Kooitje Makelaarsdiensten.

EXTRA: Bezichtigingen zijn op maandag 16 en dinsdag 17 december 2019! Geïnteresseerden kunnen een afspraak plannen via ons kantoor. Biedingsprocedure: Het biedingsformulier dient uiterlijk woensdag 18 december 17.00 uur in ons bezit te zijn. Dit formulier wordt tijdens de bezichtiging uitgereikt. Wilt u goed voorbereid zijn? Neem gerust uw eigen deskundige(n) mee!

Oplevering: In overleg. 
Vraagprijs: € 190.000,- K.K.

Kenmerken