Beschrijving

Te Koop! *** Romijnstraat 2, 2161 CP te Lisse (De Engel) *** Deze verrassende, ruime (ca. 165m2 wonen / ca. 604m3 inhoud) , 7-kamer klus woning met ca. 37m2 dakterras is gelegen in het buurtschap 'De Engel' in de gemeente Lisse.  

De wijk ligt op ongeveer 10 minuten fietsen van zowel het centrum van Lisse als van Sassenheim. Deze dorpen bieden een ruime keuze aan diverse voorzieningen als scholen, sportfaciliteiten en een uitstekend aanbod van winkels en horecagelegenheden. In de directe omgeving zijn er volop mogelijkheden om uw vrije tijd te benutten: o.a. fietsen / wandelen tussen de bollenvelden of naar de Keukenhof. Het strand en de duinen zijn makkelijk bereikbaar met de fiets of auto. De Engel is rustig wonen en er is voldoende parkeergelegenheid. De bushalte richting Leiden / Haarlem is vlakbij. Sassenheim heeft een NS station. Uitvalswegen richting Leiden, Den Haag en Amsterdam zijn makkelijk bereikbaar. 

De woning is een echte kluswoning, u moet echt aan de slag om er wat moois van te maken... Aan de ruimte ligt het niet, die is er namelijk voldoende. Er is zelfs een kelder op sta hoogte! Afhankelijk van uw woonsituatie zijn er diverse mogelijkheden om een en ander naar uw wensen aan te passen. 

Globale indeling voorhuis: zij entree, hal met toegang tot toilet, douche ruimte en eenvoudige keuken, tevens is er in de keuken een aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de hal is er ook toegang tot een slaapgedeelte met wastafel. Trap naar beneden, met daar een kelder op sta hoogte: ca. 12m2, in het trapgat een cv-installatie. Aan de voorzijde is de woonkamer gesitueerd. Via de keuken is er op eenvoudige wijze een doorgang te maken met het achterhuis. 

Globale indeling achterhuis: hal met toegang tot woonkamer en keuken. Zeer ruime L-vormige woonkamer. Eenvoudige keuken met vaste bergruimte / koeling. Tussen hal met separaat toilet, badkamer en trap naar verdieping en toegang woonkamer. Via de buiten kant ie er een CV-kast bereikbaar (Neffit HR 2009). Verdieping: ruime overloop met wastafel en toegang dakterras. Vanaf de overloop zijn er maar liefst 4 slaapkamer beschikbaar. 

Bijzonderheden: Bouwjaar ca. 1930. Gebruiksoppervlakte: ca. 165m2. Totale vloeroppervlakte: ca. 186m2. Overig inpandig: ca. 12m2 Kelder (sta Hoogte). Dakterras ca. 37m2. Inhoud: ca. 604m3. NEN2580 Meetcertificaat aanwezig. CV-installatie: NEFI HR 2009. 7 kamers waarvan nu 5 slaapkamers. De woning zal worden verkocht met o.a. een Ouderdoms-, Asbest- en Niet-Bewoningsclausule. We raden kopers aan een bouwkundig onderzoek te laten uitvoeren. Grond is in erfpacht uitgegeven door Stek-Wonen: Erfpacht-canon: € 159,74 per maand. Notaris Boon te Lisse zal vestiging en levering uitvoeren. Concept akte van Erfpacht is via kantoor op te vragen.  

Oplevering: in overleg, kan snel. Vraagprijs: € 189.000,- KK.

Interesse? Neem contact op met ons kantoor. Wij vertellen u graag meer over dit huis en de (on) mogelijkheden.

Kenmerken