Omschrijving

Collegiantenstraat 45, 2231 HE Rijnsburg

Veel ruimte (550 m3) en een keurige moderne inrichting typeren deze leuke eengezinswoning. De woning beschikt over een riante garage/bedrijfsruimte van 38 m2 en een eigen oprit waarmee u altijd verzekerd bent van parkeergelegenheid voor 2 auto’s. 

De inpandige garage biedt diverse mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een schoonheidssalon of kantoor-aan-huis. Maar wat dacht u van een klein appartement waar u zorg aan huis kunt verlenen.             

Indeling

Begane grond
Entree van de garage door de overhead-deur met loopdeur. De garage beschikt over praktische vaste kasten, opstelling van de Cv-ketel, toegang tot de bijkeuken en trap naar de woonverdieping. In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger en via een tussendeur komt u in de achtertuin. 

1e verdieping (woonverdieping)
De verdieping is bereikbaar via een galerij waar zich de voordeur bevindt en vanuit de garage. De verdieping is ingedeeld in een hal met toiletruimte, meterkast en de woonkamer met open keuken. Door de grote raampartijen, de lichte parketvloer en de verbinding met de keuken is de woonkamer een heerlijke lichte ruimte. 

2e verdieping (slaapverdieping)
Deze verdieping is verdeeld in 2 grote slaapkamers en een badkamer. De ouderslaapkamer aan de voorzijde bestond voorheen uit 2 kamers. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een balkon.

3e verdieping (slaapverdieping)
Deze verdieping bestaat uit een ruime 3e slaapkamer (ca. 20 m2) met 2 dakramen.

Tuin
De tuin is gelegen op het oosten. Hier is voornamelijk 's ochtends en begin van de middag veel zoninval.

Bijzonderheden
 
Cv installatie: bouwjaar 2016
Aantal kamers: 4 (3 slaapkamers)
Isolatie: Dakisolatie (geheel vernieuwd 2010) en volledig voorzien van dubbel glas
Zonnepanelen: 16 stuks  
De kozijnen op de 1e en 2e verdieping zijn van kunststof. De overige kozijnen zijn van hout.

Oplevering: In overleg

Kenmerken