Woonstart Katwijk

Ben jij een jonge enthousiaste woningzoeker die droomt van een eerste eigen plekje in Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg? Maar merk je dat het tegenwoordig een flinke uitdaging is om een woning te bemachtigen? Geen zorgen! Na Woonstart Katwijk weet je wat je te wachten staat: van je zoektocht op Funda, tot aan je handtekening onder het koopcontract.

Woensdag 22 mei vanaf 18.30 uur kun je letterlijk de route van oriënteren op een woning tot en met de aankoop van je droomhuis doorlopen. Op jouw route helpen Kooitje Makelaarsdiensten, Verhees Notarissen, Rabobank en gemeente Katwijk je verder. Elk heel uur start een talkshow van zo’n 30 minuten. Presentator Krijn Schuitemaker gaat in gesprek met starters die hun ervaringen vertellen en persoonlijke tips delen. Je kunt dus zelf kiezen hoe laat je naar Woonstart Katwijk komt.

Op de startersroute vind je:

  • Kooitje Makelaarsdiensten. Zij laten zien welke mogelijkheden je als starter hebt. Zowel in de bestaande woningmarkt, als bij nieuwbouwprojecten.
  • Verhees Notarissen. Zij informeren je over het tekenen van de overeenkomsten en de mogelijkheden van een samenlevingscontract.
  • Rabobank. Hun adviseurs geven je een eerste indicatie van jouw financiële mogelijkheden.
  • Ook Gemeente Katwijk is aanwezig. Misschien is de starterslening wel iets voor jou?

Wanneer en waar? 
Datum:  Woensdag 22 mei 
Tijd:  Van 18.30 - 22.00 uur 
Locatie: 1231 Katwijk (het voormalige Huis te Britten), Noordduinseweg 15 in Katwijk

Ga voor gratis aanmelden naar: www.woonstartkatwijk.nl

x

Waarde van uw woning weten?

Langs deze weg geven wij u graag een indicatie!